Manuel Neuer mursi jalkansa hiihto-onnettomuudessa noin puolitoista kuukautta sitten.

Bayern München on siitä lähtien etsinyt itselleen uutta maalivahtia – tuloksetta.

Aluksi Bayern yritti katkaista Alexander Nübelin lainasopimuksen, jotta maalivahti olisi voinut palata seuraan kesken kauden AS Monacosta, mutta lainasopimuksessa ei ollut purkupykälää, eikä Nübel halunnut jättää AS Monacoa kesken kaiken.

Sen jälkeen Bayern otti yhteyttä Yann Sommeriin ja Borussia Mönchengladbachiin. Muutamaa viikkoa myöhemmin saksalaismediassa kerrottiin, ettei Sommer lopulta siirtyisikään tammikuussa Bayerniin, sillä seurat eivät päässeet yhteisymmärrykseen siirtosummasta. Borussia Mönchengladbachin seurajohdosta todettiin julkisuuteen, ettei Sommeria aiota päästää Bayerniin kesken kauden.

Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan seurat ovat kuitenkin aloittaneet neuvottelut uudestaan. Bayernin päävalmentaja Julian Nagelsmann haluaa uuden maalivahdin joukkueeseensa mahdollisimman pian ja seurajohto yrittää toteuttaa valmentajan toiveen.

Sommer ja Bayern ovat jo päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista.