Enzo Fernández voitti joulukuussa maailmanmestaruuden Argentiinan kanssa.

21-vuotias keskikenttäpelaaja oli yksi turnauksen sensaatioista. Fernández pelasi loistavan MM-lopputurnauksen ja hänet valittiin kisojen parhaaksi nuoreksi pelaajaksi.

Benfica hankki Fernándezin viime kesänä River Platesta 12 miljoonalla eurolla. Fernández nousi pikaisesti Benfican avainpelaajien joukkoon ja pelasi seurassa loistavan syyskauden. Upea MM-lopputurnaus on luonnollisesti herättänyt suurseurojen kiinnostuksen.

Chelsea ja Benfica ovat neuvotelleet jo jonkun aikaa Fernándezin siirrosta. Mediatietojen mukaan yhteisymmärrys oli jo lähellä, mutta Fabrizio Romanon mukaan todellisuudessa Chelsea ei ole ollut lähelläkään Benfican vaatimaa hintaa.

Fernándezin sopimuksessa on 120 miljoonan euron ulosostopykälä, eikä Benfica luovu tähdestään halvemmalla kesken kauden. Romanon mukaan Chelsea on tarjonnut Fernándezista noin 85 miljoonaa euroa. Se on Chelsean korkein tarjous, eikä Benfica hyväksynyt sitä.

Tällä hetkellä Chelsean ja Benfican väliset neuvottelut ovat käytännössä jäissä.