Arsenalin akatemiassa pelaava maalivahti Ovie Ejeheri siirtyy puolen vuoden lainasopimuksella Seinäjoen Jalkapallokerhoon.

Ejeheri, 19, vietti edelliset kuusi kuukautta lainalla Englannin kuudenneksi korkeimmalla sarjatasolla Chelmsford Cityn joukkueessa, jonka riveissä hän pelasi 23 ottelua päästäen niissä vain 17 osumaa ja pitäen maalinsa puhtaana 11 pelissä.

– Olen mielestäni hyvin kokonaisvaltainen maalivahti. Eli pystyn tehdä kaikkia asioita, pelata jalalla ja torjua. Mutta koska olen pitkä ja isokokoinen, moni pitää minua varsin dominoivana maalivahtina maalin edustalla. Sanoisin, että se on tavallaan minun supervoimani peruspelaamiseni lisäksi. Olen mielestäni myös kohtuu hyvä rangaistuspotkujen torjuja, kuvailee Ejeheri itseään SJK:n tiedotteessa.

– Suomesta en tiennyt hirveästi etukäteen, mutta olen kyllä ottanut selvää. Olen jopa opetellut suomeksi sanoja. Osaan tervehtiä ja esitellä itseni jo suomeksi, ja tiedän mitä tarkoittaa ”tervetuloa”.

Arsenal lähetti tällä viikolla myös toisen nuoren maalivahtinsa lainalle, kun Arthur Okonkwo, 21, siirtyi itävaltalaiseen Sturm Graziin.

Athleticin mukaan Arsenal halusi, että sen nuoret maalivahdit lähtisivät mukavuusalueensa ulkopuolelle kerryttämään kokemusta pääsarjajalkapallosta, jota heille ei olisi ollut Englannissa tarjolla.

Ejeherille ei ole vielä kirjattu maaotteluita tililleen, mutta Athleticin mukaan hänestä kilpailevat Englanti, Uganda ja Nigeria, joka johtaa parhaillaan kisaa.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
Welcome to SJK Seinäjoki Ovie Ejeheri!

Arsenal FC:n maalivahtilupaus lainalle Kerhoon.

Lue lisää SJK:n nettisivuilta:
👉 sjk.fi/uutiset/arsena…

#SJKfi #Veikkausliiga @Arsenal