Enzo Fernández on sittenkin siirtymässä vielä tammikuun siirtoikkunan aikana Benficasta Chelseaan, kertoo Sky Sports.

Lähteen mukaan Chelsean edustajat ovat matkustaneet Lissaboniin viimeistelemään siirron. Fernández käy Portugalissa lääkärintarkastuksessa.

Chelsea maksaa 21-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta 120 miljoonaa euroa.

Seurat neuvottelivat tuoreen maailmanmestarin siirrosta jo vuodenvaihteessa, mutta silloin Chelsean noin 75-85 miljoonan euron tarjous ei yltänyt lähellekään Benfican hintapyyntöä. Benfica vaati alusta saakka Fernándezista 120 miljoonan euron siirtosummaa. Samainen summa on merkattu Fernándezin ulosostopykälän arvoksi.

Fernández on pelannut loistavan kauden Benfican riveissä. Benfica hankki keskikenttäpelaajan viime kesänä 12 miljoonalla eurolla River Platesta. 120 miljoonan euron siirtosummasta 25 prosenttia menee River Platelle.

Fernández valittiin joulukuussa Qatarin MM-lopputurnauksen parhaaksi nuoreksi pelaajaksi.