Youssoufa Moukokon nykyinen sopimus Borussia Dortmundin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Marraskuussa 18 vuotta täyttänyt hyökkääjä on noussut kuluvalla kaudella Dortmundin edustusjoukkueen luottopelaajien joukkoon ja pelasi tehokkaan syyskauden. Sen myötä hänet valittiin myös Saksan MM-kisajoukkueeseen.

Sky Deutschlandin mukaan Moukokon edustaja tapasi Dortmundin seurajohdon joulun alla. Osapuolten väliset taloudelliset vaatimukset ovat hyvin kaukana toisistaan ja tällä hetkellä jatkosopimus näyttää käytännössä mahdottomalta. Moukokon on siten määrä vaihtaa maisemaa kuluvan kauden jälkeen vapaana agenttina.

Lähteen mukaan Moukoko vaatii edustajineen Dortmundilta kymmenen miljoonan euron allekirjoitusbonusta, eikä Dortmund ole suostunut siihen.

Nuori hyökkääjä on kuitenkin onnellinen nykyisessä seurassaan ja osapuolet sopivat viimeisen tapaamisen tammikuulle. Jos yhteisymmärrystä ei silloin synny, loppuvat jatkosopimusneuvottelut ja Moukoko lähtee muualle vapaana agenttina kauden jälkeen.