SuomiFutiksen uutispäällikkö Juho Hirvonen siirtyy tammikuun puolivälissä Helsingin Jalkapalloklubin tehtäviin.

Toimituksemme haluaa kiittää Suomen johtaviin futistoimittajiin lukeutuvaa Hirvosta hänen ansiokkaasta työstään viimeisen kuuden vuoden aikana niin uutisten, sosiaalisen median kuin hakukoneoptimoinnin parissa.

– Haluan kiittää luottamuksesta, jonka sain ensimmäisestä päivästäni lähtien, Hirvonen kommentoi.

– On ollut ilo ja kunnia työskennellä osaavien ihmisten kanssa ja ennen kaikkea olla luomassa suomalaiseen jalkapallomediakenttään tukevasti omilla jaloillaan seisova jalkapallomediasivustojen kokonaisuus.

– Suomalainen futismediakenttä on ottanut ison harppauksen siitä päivästä, kun ensimmäisen juttuni kirjoitin SuomiFutikseen, joka on ollut itselleni varsin rakas uutissivusto. On ollut ilo seurata ja osin ehkä myös ohjata kotimaista jalkapallopuhetta. Uskon, että työllämme on ollut, ja tulee myös jatkossa olemaan iso vaikutus.

31-vuotias Hirvonen ottaa ohjat HJK:n uutena viestintäpäällikkönä ja kuvailee työtehtäväänsä ”monella tapaa unelmien täyttymykseksi”. Päättyneellä kaudella roolissa toiminut Pekka Mäntylä jatkaa Suomen hallitsevan mestarijoukkueen tiedottajana.

– On hienoa, että saamme Juhon kaltaisen osaajan tuomaan tuoreita jalkoja tiimiin, kommentoi Mäntylä seuran verkkosivuilla.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Juho Hirvonen vahvistamaan HJK:n viestintää – Hirvosesta viestintäpäällikkö, Pekka Mäntylä jatkaa Veikkausliigajoukkueen tiedottajana.

Tervetuloa töihin, @jkhirvonen – odotamme suomenmestarillista viestintää😎💪🏻

👉🏻 hjk.fi/artikkelit/mie…

#HJK #Veikkausliiga