Frank Lampardin ura valmentajana ei ole lähtenyt käyntiin järin ruusuisesti. Lampard sai potkut Evertonin peräsimestä maanantaina.

Lampard toimi ensimmäisen kerran päävalmentajana ammattilaissarjassa kaudella 2018-19, kun hän valmensi Derbyn nousukarsintoihin, mutta seura ei lopulta onnistunut nousemaan Valioliigaan. Kautta pidetään edelleen kenties Lampardin uran toistaiseksi parhaana.

Chelsea pestasi kokemattoman Lampardin uudeksi päävalmentajakseen onnistuneen Derby-kauden jälkeen.

Lampard sai kuitenkin potkut Chelseasta puolentoista vuoden jälkeen. Ensimmäisellä kaudellaan Lampard johdatti siirtokiellosta kärsineen Chelsean Mestarien liigaan oikeuttavalle sijalle Valioliigassa, mutta jälkimmäinen kausi oli suuri epäonnistuminen ja valmentaja sai lähteä kesken kauden.

Everton pestasi Lampardin uudeksi päävalmentajakseen tammikuussa 2022.

Lampard ehti valmentaa joukkuetta vuoden verran ennen maanantaisia potkujaan. Everton oli läpi Lampardin pestin putoamiskamppailussa. Everton varmisti sarjapaikkansa viime kaudella muutama kierros ennen loppua. Parhaillaan Everton on Valioliigassa 19. sijalla. 20 ottelusta tuloksena on vaivaiset 15 pistettä. Everton on voittanut edellisen kerran sarjaottelun lokakuussa.