Enzo Fernández nousi viimeistään koko jalkapalloilevan maailman tietoisuuteen joulukuussa, kun hän voitti Argentiinan A-maajoukkueen kanssa maailmanmestaruuden Qatarissa.

Keskikenttäpelaaja pelasi loistavat kisat ja hänet valittiin turnauksen parhaaksi nuoreksi pelaajaksi.

21-vuotias Fernández siirtyi viime kesänä River Platesta Benficaan 12 miljoonalla eurolla.

Fernández nappasi itselleen välittömästi avauskokoonpanon paikan Benfican keskikentältä ja oli johdattamassa seuraa Mestarien liigan lohkovoittoon, vaikka Benfica pelasi samassa lohkossa PSG:n ja Juventuksen kanssa.

Chelsea on kiinnostunut Fernándezista. Seurat neuvottelivat maailmanmestarista vuodenvaihteessa, mutta Benfica ilmoitti heti alussa, ettei se suostu myymään Fernándezia alle tämän ulosostopykälän, joka on 120 miljoonaa euroa. Chelsea tarjosi Fernándezista noin 75-85 miljoonaa euroa, ja Benfica luonnollisesti hylkäsi saamansa tarjouksen.

TyC Sportsin toimittaja César Luis Merlon mukaan Chelsea on ilmoittanut Benficalle olevansa valmis maksamaan Fernándezin 120 miljoonan euron ulosostopykälän, mutta suostuu maksamaan sen vain useissa eri osissa. Benfica ei ole vielä päättänyt, aikooko se hyväksyä Chelsean maksusuunnitelmaehdotuksen.

Jos Benfica ei suostu siihen, on Chelsean maksettava koko summa yhdellä kertaa saadakseen Fernándezin kesken kauden.