Carljohan Eriksson pelaa loppukauden Tanskan pääsarjaa johtavassa FC Nordsjællandissa. Siirron muoto on laina, ja Eriksson palaa skottiseura Dundee Unitediin kauden päätyttyä.

Nordsjællandin urheilutoimenjohtaja Jan Laursen näkee, että Erikssonin hankinta tuo kokemusta ja syvyyttä joukkueen maalivahtiosastolle. Samalla se suo seuralle mahdollisuuden päästää nuorempia kasvatteja lainalle joukkueisiin, joissa heillä voi olla saumat saada vastuuta miesten peleissä.

Eriksson, 27, toivoo, että hän pystyisi vielä kehittymään maalivahtina Tanskassa.

– Olen tyytyväinen siirtoon ja odotan loppukautta jännityksellä, kommentoi Eriksson Nordsjællandin tiedotteessa.

Erikssonin uudessa joukkueessa pelaa suomalaisista jo ennestään Oliver Antman, Leo Walta, Maksim Stjopin ja Juho Lähteenmäki. Eriksson on tuttu mies Huuhkajien paidasta. Kokemusta on kertynyt lähinnä harjoituksista, mutta hän on pelannut myös ystävyysottelun, Walesia vastaan syyskuussa 2021.