João Félix pelaa kevätkauden Valioliigassa.

Atlético tiedotti keskiviikkona lainanneensa Félixin loppukaudeksi Chelseaan. Lainasopimuksessa ei ole mukana osto-optiota. Chelsea maksaa lainasta 11 miljoonaa euroa ja lisäksi maksaa kokonaisuudessaan Félixin loppukauden palkan.

Félix allekirjoitti samalla Atléticon kanssa jatkosopimuksen, joka kestää kesään 2027 asti. Félix on edustanut Atléticoa kolmen ja puolen vuoden ajan. Atlético hankki Félixin Benficasta noin 127 miljoonalla eurolla kesällä 2019.

Félix ei ole kuitenkaan missään vaiheessa onnistunut vastaamaan suuriin odotuksiin, eikä ole noussut vuosien saatossa selväksi avauskokoonpanon pelaajaksi Diego Simeonen alaisuudessa.

Hyökkääjä ilmoitti Atléticon seurajohdolle MM-lopputurnauksen jälkeen halustaan siirtyä muihin maisemiin tammikuun siirtoikkunassa. Atlético asetti Félixille sadan miljoonan euron hintalapun, mutta ei saanut ainuttakaan tarjousta pelaajastaan, ja päätti lopulta lainata hänet Chelseaan ilman osto-optiota.

Chelsea on parhaillaan kymmenentenä Valioliigassa.