Sergio Ramos ilmoitti viime viikolla sosiaalisessa mediassa, ettei pelaa enää Espanjan A-maajoukkueessa.

Ramosin mukaan Espanjan A-maajoukkueluotsi Luis de la Fuente ilmoitti topparille, ettei enää ottaisi häntä mukaan maajoukkueeseen. Espanjan jalkapalloliitto pettyi pahemman kerran Ramosin julkiseen ulostuloon. Lue lisää täältä.

El Larguero haastatteli Cesc Fàbregasia, joka kertoi kohdanneensa saman kohtalon vuosia aiemmin.

Espanjan A-maajoukkueen silloinen päävalmentaja Julen Lopetegui ilmoitti Fàbregasille kesällä 2016, ettei pelaaja kuulu hänen suunnitelmiinsa. Kesän 2016 EM-lopputurnaus jäi Fàbregasin viimeiseksi kokemukseksi maajoukkueessa. Fàbregas voitti Espanjan kanssa maailmanmestaruuden ja kahdesti Euroopan mestaruuden.

– En halua, että minut ymmärretään väärin. Minusta oli hienoa, että maajoukkuevalmentaja sanoi minulle asiasta suoraan ennen kuin olisin kuullut siitä muuta kautta. Lopetegui soitti minulle ja sanoi haluavansa kokeilla maajoukkueessa nuorempia pelaajia. Voitin juuri silloin Valioliigan mestaruuden, enkä ottanut asiaa hyvin vastaan. On mahdotonta, että sinusta tuntuisi hyvältä tuollaisen ilmoituksen jälkeen.

35-vuotias Fàbregas pelaa nykyään Serie B -seura Comossa. 14 sarjaottelussa on syntynyt kaksi maalisyöttöä. Fàbregas toimii samalla Comon B-joukkueen valmentajana.

– Minulla oli todella huono kausi AS Monacossa. Olin loukkaantunut, surullinen ja voimaton. Tuli hetki, jolloin minulle oli samantekevää, missä ja millä tasolla pelaisin, kunhan pääsisin pelaamaan jalkapalloa. Halusin siirtyä hienoon jalkapalloilulliseen projektiin, enkä vain rahan perässä jonnekin kahdeksi vuodeksi ja vaihtaa sen jälkeen maisemaa. Lisäksi Como auttaa minua saamaan valmentajalisenssin. Valmennan Comon kakkosjoukkuetta.