Mesut Özil on tiettävästi päättänyt jäädä eläkkeelle purettuaan sopimuksensa Turkissa vaikean kauden keskellä.

MM-kisavoittaja on päässyt pelaamaan vain seitsemässä ottelussa Turkin Superliiga-seura Istanbul Basaksehirisissä, jonne hän siirtyi kesällä yksivuotisella sopimuksella.

Turkkilaisen Fanatik-sivuston toimittaja Yakup Cinar tietää kuitenkin kertoa, että 34-vuotiaan sopimus seurassa on purettu perjantaina ennenaikaisesti.

Yakup Çınar

@yakupcinar
ÖZEL | Mesut Özil'in sözleşmesi fesh ediliyor! Futbolu bırakma kararı aldı.

Arsenalin ja Real Madridin entisen tähtipelaajan ei kuitenkaan odoteta etsivän itselleen uutta joukkuetta kerrottuaan tänä aamuna joukkuetovereilleen, että hän on päättänyt lopettaa uransa.

Özil oli parhaina päivinään yksi maailman parhaista pelintekijöistä, loistaen sekä Englannissa, Espanjassa että Saksan maajoukkueessa.

Hänen uransa alkoi kuitenkin takkuilla vuodesta 2020 eteenpäin, ja nyt se näyttää saavan surullisen lopun.

SPORTbible

@sportbible
BREAKING: Mesut Ozil has reportedly quit football.

Özil pelasi ensimmäiset 45 minuuttia torstai-illan 0–1-tappiossa Kayserisporia vastaan. Kyseinen ottelu näyttäisi jäävän hänen viimeiseksi esiintymisekseen ammattilaiskentillä, jos aikeet eläkkeelle jäämisestä pitävän paikkaansa.

Istanbul Basaksher tai Özil itse eivät ole kirjoituksen hetkellä vahvistaneet huhuja sopimuksen purkamisesta tai saksalaistaiturin eläkepäätöksestä.