Internazionalen varapuheenjohtaja Javier Zanetti on vahvistanut italialaisseuran käyneen sopimusneuvotteluja Lionel Messin kanssa kesällä 2021, kun kävi selväksi, että argentiinalaisikoni olisi lähdössä Barcelonasta.

Odottamaton tilaisuus hankkia Messi vapailla vapailla tarjoutui, kun Camp Noun taloudelliset vaikeudet estivät Barcelonaa kiinnittämästä seitsenkertaista Ballon d’Or -voittajaa pidemmäksi aikaa itselleen.

Messille esiteltiin tuolloin erilaisia vaihtoehtoja, joihin kuului myös Serie A:n huippuseura, jolla on vahva tausta argentiinalaispelaajien kanssa.

Taloudellisesti heikommassa asemassa oleva Internazionale ei kuitenkaan pystynyt päihittämään Paris Saint-Germainia ja Valioliigan suurseuroja Messin siirtokilvassa.

– Olin yllättynyt, kun hän [Messi] lähti Barcelonasta, Zanetti kertoi DAZN:lle.

– Suhteemme vuoksi kävimme keskusteluita, kun siihen tarjoutui mahdollisuus. Realistisesti emme kuitenkaan voineet kilpailla PSG:n tai Valioliiga-seurojen kanssa.

Tällä hetkellä Messi, 35, on jatkosopimusneuvotteluissa PSG:n kanssa, kun hänen nykyinen diilinsä Pariisissa lähenee loppuaan.

LUE MYÖS!