Benfican päävalmentaja Roger Schmidt vaikutti katkeralta, kun Chelsea varmisti Enzo Fernándezin hankinnan 121 miljoonalla eurolla tammikuun siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

21-vuotias MM-kisavoittaja ja turnauksen paras nuori pelaaja oli osa sensaatiomaista siirtosaagaa, jonka aikana Schmidt väitti useaan otteeseen, ettei Fernández lähtisi seurasta.

Argentiinalaislupauksen jättisiirron mentyä kuitenkin viime hetkillä maaliin, vaikutti Schmidt ymmärrettävästi hieman masentuneelta.

– Hyvän pelaajan menettäminen talven siirtoikkunassa on aina vaikeaa, mutta näytimme tänään myös, että pystymme pelaamaan hyvää jalkapalloa ilman häntä, Schmidt kertoi lehdistölle joukkueensa voitettua Aroucan 3-0 tiistaina.

– Benfica on paljon suurempi kuin yksi yksittäinen pelaaja. Tarvitsemme pelaajia, jotka pelaavat mielellään Benficassa ja jotka ovat intohimoisia seurasta.

– Jos joku pelaaja päättää lähteä ja ostava seura [on valmis] maksamaan pykälän, emme voi tehdä mitään. Me hyväksymme [sen] ja katsomme eteenpäin.

Fernándezista maksettu 121 miljoonan euron siirtokorvaus on sekä Chelsean että Ison-Britannian uusi siirtoennätys.