Valioliigataulukossa ennen Merseysiden derbyä yhdeksättä tilaa pitävä Chelsea palasi viimeistään tammikuun siirtoikkunassa otsikoihin tavalla, josta seura on pitkään ollut tunnettu. Roman Abramovitshin aikana rahaa viskottiin pelaajakaupoissa reippaasti, eivätkä Todd Boehlyn johtamat uudet omistajat halua jäädä tällä saralla heikommiksi.

Tammikuun tulokkaista Blues maksoi Mykhaylo Mudrykin tapauksessa alkukättelyiksi 70 miljoonaa euroa, Enzo Fernándezin kustantaessa seuralle 121 miljoonaa euroa.

Punakortilla valioliigataipaleensa aloittanut João Félix on Stamford Bridgellä tällä hetkellä vain kevätkauden mittaisella lainalla, josta Chelsea maksaa jo sinänsä 11 miljoonaa euroa, plus pelaajan koko palkan.

Espanjalainen Relevo kertoo, että seura harkitsee portugalilaisen hankkimista lainan perään pysyvällä sopimuksella. Atlético Madrid ilmoitti alkuun haluavansa 22-vuotiaasta ainakin 130 miljoonaa euroa, mutta päivän hinnan kerrotaan olevan tuohon nähden huokea, noin 100 miljoonaa euroa.