Steven Gerrard uskoo, että Liverpoolille on eilisen Mestarien liigan pudotuspelin romahduksen jälkeen peiliinkatsomisen paikka.

The Reds hävitti Anfieldillä neljännesvälieräparin avausosassa kahden maalin johdon Real Madridin marssittua 5-2-voittoon.

Seuralegenda Gerrard oli romahdukseen hyvin pettynyt.

– Tämä on paluu todellisuuteen. He saivat täydellisen alun, aloittivat vauhdikkaasti, saivat johdon ja rakensivat sen päälle. Kaikki mitä tarvitset euroillassa, Gerrard arvioi BT Sportille.

– Mutta jokaiselta seura joka päästää viisi maalia voidaan kysyä että miksi ja miten. Tässä tulee olemaan sielun etsimistä ja peiliin katsomista. Tämä ei ollut tarpeeksi hyvä esitys.

Thierry Henry puolestaan arvioi Liverpoolin olevan tällä hetkellä liian haavoittuvainen. Arsenal-ikoni uskoo ajan nykyhetken joukkueen ohi.

– He päästivät jo liikaa maaleja Brentfordia, Wolvesia ja Brightonia vastaan. Tämä kaikki ennen Real Madridin kaltaisen joukkueen kohtaamista, Henry arvosteli CBS Sportsille.

– Halusin tietää missä pisteessä he ovat ja näin haavoittuvaisen joukkueen. Joidenkin asioiden on muututtava. En sano, että Jürgen Kloppin tulisi lähteä, mutta joillakin pelaajilla ei riitä enää taso pelata Liverpoolissa. Tämä tapahtuu kaikille parhaille. Se tapahtui myös minulle. Tämä on yhden aikakauden loppu.

LUE MYÖS!