N’Golo Kantén kausi on mennyt pahemman kerran penkin alle loukkaantumisten vuoksi.

31-vuotias Kanté pelasi elokuussa kaksi ottelua Valioliigassa, mutta häntä ei ole sittemmin nähty kentillä. Kanté on kärsinyt kuukausien ajan sitkeästä lihasvammasta.

Chelsean luottopelaajiin lukeutuva Kanté on kuntouttanut lihasvammaansa jo puolen vuoden ajan. Kantén vamma uusiutui lokakuussa, ja hän käväisi leikkauksessa.

Chelsea sai positiivisia uutisia alkuviikosta, kun Kanté palasi tiistaina joukkueharjoituksiin. Kanté ei ole pelannut vielä otteluakaan Graham Potterin alaisuudessa. Potter saapui Chelsean peräsimeen syyskuussa. Kantén on määrä palata pelikentille maaliskuussa.

Kantén nykyinen sopimus Chelsean kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Osapuolet ovat neuvotelleet pitkään uudesta jatkosopimuksesta – toistaiseksi tuloksettomana.

Chelsea on toden totta kaivannut keskikenttänsä maestroa, sillä joukkue on pelannut suorastaan surkean kauden. Se on Valioliigassa kymmenentenä ja pudonnut niin FA Cupista kuin Liigacupistakin. Borussia Dortmund voitti Chelsean Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa 1-0.