Leo Messin sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Osapuolet neuvottelevat parhaillaan jatkosopimuksesta. Muun muassa Marcan mukaan PSG:hen jääminen on edelleen Messin ykkösvaihtoehto.

Messiä on vuosien saatossa yhdistetty siirtohuhuissa etenkin MLS-seura Inter Miamiin.

Messi on tiettävästi halukas lopettamaan uransa MLS:ssä, mutta vielä ei ole tiedossa, milloin 35-vuotias Messi aikoo lopettaa huippu-uransa Euroopan kentillä.

Inter Miamin päävalmentaja Phil Neville otti kantaa Messi-huhuihin

– Uskon, että Messin saapuminen MLS:ään tarkoittaisi enemmän kuin pelkkää siirtoa Inter Miamiin. Mielestäni se olisi todella tärkeä asia MLS:lle. Se olisi kenties koko yhdysvaltalaisen urheiluhistorian suurin siirto, Neville totesi The Athleticille.

Neville tiedostaa, että Inter Miamilla on parannettavaa usealla eri osa-alueella, jotta se voisi houkutella tulevaisuudessa maailmantähtiä seuraan.

– Tulevaisuudessa elämä muuttuu, ja asiat ovat erilaisia. On mahdollista, että harjoituskeskuksen ympärillä puut ovat suurempia ja kenties tarvitsemme enemmän turvallisuudesta vastaavia henkilöitä. Pelaajien pitäisi tulla erilaista reittiä stadionillemme. Voi olla, että voisimme asua paremmissa hotelleissa, mutta kenties tähtäämme tähän kaikkeen. Se olisi suuri haaste.

Huuhkajien Robert Taylor pelaa Inter Miamissa.