Marco Reusin nykyinen sopimus Borussia Dortmundin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Osapuolet eivät ole toistaiseksi päässeet yhteisymmärrykseen uudesta jatkosopimuksesta ja saksalaismediassa Reusia on yhdistetty muun muassa RB Leipzigiin.

Urallaan lukuisista loukkaantumisista kärsinyt Reus on ollut myös tälläkin kaudella sivussa pelikentiltä erilaisten vammojen vuoksi. Nilkkavammojen kanssa taistellut Reus on kuitenkin viime aikoina ollut täydessä pelikunnossa ja kuuluu edelleen kunnossa ollessaan joukkueensa ehdottomiin luottopelaajiin.

Bildin mukaan Dortmundin seurajohto on ilmoittanut Reusille, että pelaajan on puolitettava palkkansa, jotta jatkosopimus voisi syntyä. 33-vuotias Dortmund-kapteeni tienaa seurassa parhaillaan 12 miljoonaa euroa vuodessa. Palkan on pudottava kuuteen miljoonaan euroon, jotta seura olisi valmis tekemään jatkosopimuksen konkarin kanssa.

Reus on yksi Dortmundin seurahistorian merkittävimmistä pelaajista. Seuran oma kasvatti on pelannut edustusjoukkueessa vajaan 11 vuoden ajan ja otteluita on kertynyt 375 kappaletta. Reus on voittanut Dortmundissa kahdesti Saksan Cupin.