Harry Kanen tulevaisuudesta on puhuttu paljon.

Kanen sopimus Tottenhamin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Jos jatkosopimusta ei synny, saattaa Tottenham joutua myymään kapteeninsa jo kuluvan kauden jälkeen saadakseen siirtosumman. Tottenham vaatii luonnollisesti Kanesta suorastaan valtavaa siirtosummaa.

Mediatietojen mukaan ainakin Bayern München on osoittanut kiinnostuksensa Kanea kohtaan. Robert Lewandowski jätti Bayernin viime kesänä siirryttyään Barcelonaan. Bayern ei hankkinut Lewandowskin tilalle uutta kärkeä.

Bayernin entinen puheenjohtaja ja nykyinen seurajohdon jäsen Uli Hoeneß otti kantaa Kanen teoreettiseen hankintaan Sky Deutschlandin haastattelussa. Hoeneßin mukaan Kanen hankkiminen olisi järjetöntä valtavan siirtosumman ja pelaajan iän vuoksi.

– Voin kuvitella pelaajan, josta maksamme sata miljoonaa euroa, mutta olen jo antanut mielipiteeni Kanen tapauksesta. Hän on melkein 30-vuotias pelaaja ja viime vuonna Tottenham hylkäsi Manchester Unitedin 160 miljoonan euron tarjouksen. Siksi sanoin, ettei Bayernin pidä hankkia Kanea.

Hoeneß kuitenkin tiedostaa siirron toteutuvan, jos muut hallituksen jäsenet näyttäisivät sille vihreää valoa.

– Olen yksi yhdeksästä hallituksen jäsenestä, jolla on äänioikeus yli 25 miljoonan euron hankinnoissa. Jos kahdeksan muuta sanovat kyllä Kanen hankinnalle, niin sitten hankimme hänet. Elämme demokratiassa.