AC Oulun toppari Miika Koskela siirtyy neljän vuoden sopimuksella Norjan pääsarjassa pelaavan Tromsø IL:n riveihin, kertovat seurat tiedotteissaan.

Ajax Sarkkirantaa, Oulun Rotuaarin Palloa ja Oulun Luistinseuraa juniorivuosina edustanut Koskela, 19, on pelannut AC Oulun ykkösmiehistössä yli 70 ottelua ja edustanut Suomea nuorten maajoukkueissa.

AC Oulu saa Koskelan siirrosta korvauksen.

– Todella hyvillä fiiliksillä lähden, vaikka joutuu jättämään joukkueen ja kotikaupungin. Odotukset seurasta ovat korkealla ja sarja on varmasti todella kovatasoinen. Haluan kiittää AC Oulua ja kaikkia kannattajia vuosista Laivastonsinisissä ja kaikesta tuesta matkan varrella, kommentoi Koskela ACO:n sivuilla.

– Tavoitteena on mahdollisimman nopeasti murtautua pelaavaan kokoonpanoon ja vakiinnuttaa paikka avauksessa. Tiedän, että oma taso riittää, mutta en ota liikaa paineita. Tavoitteena pidemmän päälle on nousta joukkueen ja sarjan parhaimmistoon ja sitten siirtyä taas eteenpäin kohti isompia Euroopan kenttiä. Pittää vaan painaa hommia päivä kerrallaan ja kyllä mulla riittää näläkää mennä eteenpäin.