Liverpool putosi keskiviikkona Mestarien liigasta. 

Real Madrid voitti neljännesvälieräparin lopulta yhteismaalein 6-2. Real Madrid voitti Liverpoolissa pelatun avausosan 5-2 ja kaatoi Jürgen Kloppin miehistön Madridissa 1-0.

Liverpool taistelee loppukaudella paikasta ensi kauden Mestarien liigaan. Se vaatii sijoittumista neljän parhaan joukkoon Valioliigassa. Liverpool on sarjassa parhaillaan kuudentena. Tottenham on kuuden pisteen päässä neljäntenä, mutta on pelannut yhden ottelun Liverpoolia enemmän.

Trent Alexander-Arnold on saanut kuluvallakin kaudella merkittävää kritiikkiä pelaamisestaan puolustussuuntaan. Virheherkkä Alexander-Arnold oli melkoisissa ongelmissa läpi Real Madrid -otteluparin.

Liverpool-legenda Jamie Carragher toivoo seuran hankkivan Alexander-Arnoldille kilpailua pelipaikalleen. Carragherin mukaan on huolestuttavaa, että laitapuolustaja on pelannut käytännössä kaikki joukkueen ottelut jo vuosien ajan.

– Kaikki tiedämme, ettei Trent ole hyvä puolustamaan. Trent tarvitsee kilpailua pelipaikalleen, koska hän on pelannut viikosta toiseen jokaisella kaudella jo neljän tai viiden vuoden ajan. Se on todella huolestuttavaa. Ongelma on se, että kenet hankit sille pelipaikalle? Kuinka paljon aiot käyttää rahaa hankkiaksesi pelaajan, joka ei pelaisi viikottain, Carragher mietti CBS Sportsin Mestarien liiga -studiossa.

– Jos Liverpool meinaa päästä vuosittain Mestarien liigaan, en tiedä onko Trent oikea vaihtoehto oikean laitapuolustajan pelipaikalle.