Argentiina pöllytti tiistaina Curaçaon ystävyysottelussa 7-0, mutta vieraiden maalivahti Eloy Room oli murskatappiosta huolimatta yhtä hymyä pelin jälkeen.

Curaçao lähti luonnollisesti suurena altavastaajana tuoretta miesten maailmanmestaria vastaan. FIFA-rankingissa joukkuiden välillä on yli 80 maata.

Room, 34, joutui poimimaan pallon useammin verkostaan kuin kertaakaan aiemmin maajoukkueurallaan, mutta hänelle kirjattiin myös kunnioitettavat kymmenen torjuntaa.

Kokenut veräjänvartija oli TyC Sportsin haastattelussa otettu siitä, että Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä, seitsemästi maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Lionel Messi huomioi hänen esityksensä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Roy Nemer

@RoyNemer
Curaçao goalkeeper Eloy Room got Lionel Messi's shirt.

Messi, 35, tykitti Curaçaota vastaan hattutempun ja nousi siten kolmantena miespelaajana sadan maajoukkuemaalin kerhoon. Ottelun jälkeen hän vaihtoi Roomin kanssa pelipaitoja.

– Sain Messin pelipaidan, se on todella erityinen. Unelmani kävi toteen. Kaikki ovat Messin faneja, ja nyt olen pelannut häntä vastaan, sanoi Room Goalin mukaan.

– Se oli vaikea ottelu. Hän teki muutaman maalin minun selkäni taakse, mutta minä myös torjuin muutaman hyvän vedon häneltä.

– Hän sanoi minulle pelin jälkeen, että tein hyviä torjuntoja. Se merkitsi minulle paljon. Tarvitsen ne torjunnat YouTubeen!