Bayern Münchenillä on tarkan rahankäyttäjän maine. 

Saksan suurseura ei ole liiemmin mässäillyt jättihankinnoilla vuosien saatossa. 80 miljoonaa euroa maksanut Lucas Hernández on ylivoimaisesti Bayernin seurahistorian kallein hankinta. Lucas siirtyi Atléticosta Bayerniin kesällä 2019.

Siirtohuhuissa Harry Kanea on yhdistetty aktiivisesti Bayerniin. Tottenham ei luonnollisesti halua myydä ykköstähteään, mutta Kanen sopimus seuran kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Jos jatkosopimusta ei synny, saattaa Tottenham olla pakotettu myymään kapteeninsa jo tänä kesänä.

Siirtosumma olisi suorastaan valtava, eikä Bayernin uskota olevan valmis maksamaan selvästi yli sadan miljoonan euron summia.

Bayernin toimitusjohtaja Oliver Kahn kertoi L’Équipen haastattelussa, miksei seura koskaan maksaisi sataa miljoonaa euroa pelaajasta.

– Bayernissa on tietynlainen filosofia. Käytämme vain sen rahan, jonka itse tuotamme. Suuren rahamäärän käyttäminen yhteen pelaajaan on aina hyvin riskialtista. Kaikki on tehtävä järjen kanssa. Pelaajan on sovittava joukkueeseemme niin urheilullisesti kuin taloudellisesti. Täällä tärkeintä on aina se, ettei kukaan ole seuraa suurempi. Ihmisillä tai nimillä ei ole merkitystä.

– Jo vuosikymmenten ajan monet huippupelaajat ovat pelanneet seurassamme. Franz Beckenbauerista Robert Lewandowskiin ja Gerd Mülleristä Lothar Matthäusiin. Mutta yksikään pelaaja ei ole ollut seuraa suurempi. Kaikki päätökset tehdään siten, mikä on parasta Bayernin kannalta.