Paris Saint-Germainin laitapuolustajan Achraf Hakimin asianajaja on kiistänyt pelaajaan kohdistuneet raiskaussyytökset.

Hakimi, 24, on parhaillaan poliisitutkinnan kohteena nuoren naisen syytettyä häntä raiskauksesta, joka tapahtui väitetysti viime viikonloppuna Marokon maajoukkuepelaajan kotona.

Nainen meni kertomaan viime sunnuntaina poliisiasemalle, että Hakimi oli raiskannut hänet edeltävänä yönä. Hän ei halunnut nostaa oikeusjuttua puolustajaa vastaan, mutta syyttäjä päätti ottaa tapauksen tutkintaan sen vakavuuden vuoksi.

Hakimin asianajaja Fanny Colin kommentoi raiskaussyytöksiä tiistaina Le Parisien -lehdelle, joka raportoi oikeusjutusta ensimmäisenä.

– Syytökset eivät pidä paikkaansa. Hän on rauhallinen ja viranomaisten käytettävissä, sanoi Colin.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Hakimin leiristä on kommentoitu tapausta. PSG ei ole kirjoitushetkellä ottanut kantaa tilanteeseen.

Syytökset tulivat julkisuuteen maanantaina vain tunteja ennen kuin Hakimi osallistui Pariisissa järjestettyyn FIFA:n The Best -palkintogaalaan, jossa hänet valittiin viime vuoden tähdistökentälliseen. Myös Hakimi sai tietää tutkinnasta vain 1,5 tuntia ennen gaalan alkua.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

CBS Sports Golazo ⚽️

@CBSSportsGolazo
THE FIFA FIFPRO MEN'S WORLD XI 🤩

Le Parisienin mukaan PSG yllättyi maanantaina julkaistusta artikkelista ja piti vielä samana päivänä useita neuvotteluja Hakimin edustajien kanssa. Myös seuran oma lakitiimi on käynyt tapauksen läpi.

Vaikka PSG ei ole omilla kanavillaan kommentoinut Hakimin poliisitutkintaa, Le Parisienin mukaan seurasta on viestitty lehdelle, että PSG luottaa viranomaisiin ja tukee pelaajaansa, joka on kiistänyt syytökset jyrkästi.

Lähteet: GFFN, Goal