Bayern München pudotti PSG:n Mestarien liigasta keskiviikkona voitettuaan neljännesvälieräparin yhteismaalein 3-0.

Bayern voitti Pariisissa pelatun avausosan 1-0, ja oli keskiviikkona Münchenissä parempi maalein 2-0.

PSG:lle Mestarien liigasta putoaminen on valtava pettymys.

Mestarien liiga on vuodesta toiseen PSG:lle selvästi merkittävin kilpailu ja joukkue on rakennettu menestymään turnauksessa, mutta tie nousee pystyyn vuosittain pudotuspeleissä – ja usein vielä neljännesvälierävaiheessa.

Relevon saamien tietojen mukaan PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfi oli hyvin pettynyt joukkueensa peliesitykseen Münchenin illassa. Lisäksi Al-Khelaïfi pettyi PSG-luotsi Christophe Galtierin pelillisiin päätöksiin.

Lähteen mukaan Al-Khelaïfi järjestää kriisikokouksen seurajohdon kanssa torstaina Pariisissa. Osapuolet käsittelevät muun muassa Galtierin ja urheilutoimenjohtaja Luis Camposin tulevaisuutta seurassa. Relevon mukaan Al-Khelaïfi haluaisi välittömiä muutoksia joukkueen valmennusryhmään, eli Galtier voi saada potkut jo kesken kauden.

Thomas Tuchel on Galtierin ykköskorvaajaehdokas. Tuchel on edelleen hyvissä väleissä PSG:n seurajohdon kanssa, vaikka saikin potkut PSG:n päävalmentajan paikalta jouluna 2020.

LUE MYÖS: PSG:n UCL-urakka päättyi taas suureen pettymykseen – valmentaja potku-uhan alla: ”Riippuu seurajohdosta ja puheenjohtajasta”