Eurooppa-liigan neljännesvälierät pelattiin loppuun torstai-iltana.

Huuhkajista tutun Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen eteni kilpailun puolivälierävaiheeseen. Leverkusen voitti unkarilaisen Ferencvárosin yhteismaalein 4-0. Torstainen vierasottelu päättyi 2-0 -voittoon. Moussa Diaby viimeisteli ottelun avausmaalin jo kolmannella minuutilla. Amine Adli iski 81. minuutilla loppuluvut 2-0:aan. Hradecky oli tuttuun tapaan Leverkusenin avauskokoonpanossa.

Casper Terhon Royal Union Saint-Gilloise pudotti Union Berlinin yhteismaalein 6-3. Saksassa pelattu avausosa päättyi 3-3 -tasapeliin. Royal Union Saint-Gilloise voitti jälkimmäisen osan tyylipuhtaasti 3-0. Terho pääsi kentälle lisäajalla.

Hradecky ja Terho saavat tietää seuraavat vastustajansa perjantaisissa arvonnoissa.

Konferenssiliigan neljännesvälierissä Huuhkajien Rasmus Schüller kohtasi Djurgårdenin kanssa puolalaisen Lech Poznanin. Lech Poznan oli voittanut viikko sitten pelatun avausosan 2-0, ja voitti torstaina Djurgårdenin Tukholmassa 3-0. Schüller pelasi täydet minuutit Djurgårdenin keskikentällä.