Eurooppa-liigan puolivälieräarvonta järjestettiin perjantaina Sveitsissä.

Kilpailussa on mukana kaksi suomalaista. Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen ja Casper Terhon Royal Union Saint-Gilloise etenivät puolivälierävaiheeseen. Leverkusen pudotti unkarilaisen Ferencvárosin yhteismaalein 4-0. Royal Union Saint-Gilloise sen sijaan voitti Union Berlinin yhteismaalein 6-3.

Hradecky ja Terho iskevät yhteen Eurooppa-liigan puolivälierävaiheessa. Leverkusenin ja Royal Union Saint-Gilloisen välisen otteluparin voittaja kohtaa Eurooppa-liigan välierissä joko AS Roman tai Feyenoordin.

Otteluparien avausosat pelataan torstaina 13. huhtikuuta ja jälkimmäiset osat viikkoa myöhemmin.

Eurooppa-liigan puolivälieräparit

Manchester United-Sevilla
Juventus-Sporting
Bayer Leverkusen-Royal Union Saint-Gilloise
Feyenoord-AS Roma