Bayern München on kiinnostunut Chelsean keskikenttäpelaajasta Mateo Kovačićista, kertoo Sport 1.

Kovačić, 28, pelasi Bayernin uuden päävalmentajan Thomas Tuchelin alaisuudessa Chelseassa vuosina 2021-2022.

Kroatialaistaituri oli Bayernin kiikarissa jo muutama vuosi sitten, kun hänen maanmiehensä Niko Kovač oli müncheniläisten peräsimessä, mutta hän päätti tuolloin siirtyä pysyvästi Real Madridista Chelseaan lainapestinsä jälkeen

Kovačić on lukeutunut useana vuonna Chelsean avainpelaajiin, mutta Sport 1:n mukaan hän on tällä hetkellä tyytymätön lontoolaisseurassa.

Chelsean ja Kovačićin sopimus päättyy ensi kauden jälkeen, ja hänet on yhdistetty huhuissa myös Manchester Cityyn.

Lontoolaisseuran odotetaan hankkiutuvan ensi kesänä useista pelaajistaan eroon, jottei se joutuisi vaikeuksiin taloussääntöjen kanssa. Chelsea saattaa hyvinkin olla valmis luopumaan Kovačićista, jos hän ei solmi jatkosopimusta ja seura saa hänestä hyvän tarjouksen.