Manchester City teki tiistai-iltana Bayern Münchenistä selvää jälkeä Mestarien liigan puolivälierien avausosassa. Manchester City voitti kotikentällään pelatun ottelun tyylipuhtaasti 3-0.

Tiistaisen tuloksen myötä Bayern on melkoisen haasteen edessä, jos se mielii Mestarien liigan välieriin.

Bayernin toimitusjohtaja Oliver Kahn oli luonnollisesti pettynyt tulokseen. Kahn tiedostaa, miten laadukas joukkue oli vastassa.

– Tietenkin olemme pettyneitä. Uskon, että kuvittelimme ottelun sujuvan eri tavalla. Manchester City on ehdoton maailmanluokan joukkue. Puhumme kenties koko Euroopan parhaasta joukkueesta. Jalkapallossa tulokset merkitsevät, mutta mielestäni meillä oli omat mahdollisuutemme. Nyt on turha valittaa ja katsoa kaikkea negatiivisesti.

Bayern johtaa Saksan Bundesliigaa pisteen erolla Borussia Dortmundiin. Kahnin mukaan joukkueen on nyt keskityttävä sarjaan, mutta samalla annettava kaikkensa ensi viikolla Manchester City -otteluparin jälkimmäisessä osassa.

– Meillä on vielä loistava mahdollisuus voittaa sarjamestaruus ja meidän on keskityttävä siihen lauantaina. Lisäksi tässä otteluparissa on vielä toinen osa. Tiedän, ettei tilanne näytä hyvältä tällä hetkellä, mutta olen kokenut uskomattomia asioita jalkapallossa. Meidän vastuumme on antaa kaikkemme toisessa osaottelussa ja osoittaa kannattajillemme Münchenissä, ettemme ole luovuttaneet ja annamme kaiken mahdollisen.