Bayern Münchenin kausi on sujunut seuran standardeihin verrattuna varsin keskinkertaisesti.

Bayern johtaa Bundesliigaa kahden pisteen erolla Borussia Dortmundiin, mutta on jo tippunut Mestarien liigasta ja Saksan cupista. Bayern putosi Mestarien liigasta hävittyään puolivälierissä Manchester Citylle tylysti yhteismaalein 1-4. Freiburg pudotti Bayernin muutama viikko sitten Saksan cupista.

Bayernin kausi on ollut vuoristoratamainen myös kentän ulkopuolella.

Julian Nagelsmann sai potkut päävalmentajan paikalta maaliskuussa. Vuodenvaihteessa maalivahtivalmentaja Toni Tapalović sai lähteä tehtävästään ja sen seurauksena Manuel Neuer haukkui seurajohdon julkisuudessa.

Viime viikolla Sadio Mané löi joukkuetoveriaan Leroy Sanéa kasvoihin ja sai seuralta yhden ottelun hyllytyksen lisäksi yli 300 000 euron sakot. Bayernin seurajohto oli tiettävästi valmis purkamaan yksimielisesti Manén sopimuksen, mutta Sané toivoi seurajohtoa pitämään Manén joukkueessa. Tapahtumia on siten riittänyt enemmän kuin laki sallii.

Muun muassa Sky Deutschlandin kolumnistina tunnettu entinen jalkapalloilija Jan Åge Fjørtoft paljasti Twitterissä saaneensa kuulla, että Bayernin puheenjohtaja Oliver Kahn on saamassa pian potkut tehtävästään. Fjørtoftin saamien tietojen mukaan Kahn on menettänyt seuran työntekijöiden luottamuksen.

Kahn on työskennellyt Bayernin puheenjohtajana kesästä 2021 lähtien. Sitä ennen Kahn kuului puolentoista vuoden ajan Bayernin seurajohtoon.

Myös saksalaislehti Bildin mukaan on hyvin mahdollista, että Kahn saa potkut puheenjohtajan paikalta.