Bayern München antoi Julian Nagelsmannille potkut reilu viikko sitten. Nagelsmann ehti valmentaa Bayernia noin puolentoista vuoden ajan.

Potkujen aikaan Bayern oli Bundesliigassa toisena pisteen perässä sarjakärki Borussia Dortmundia. Bayern voitti lauantaina Thomas Tuchelin alaisuudessa Dortmundin 4-2 ja siirtyi sarjan kärkipaikalle.

Nagelsmannin potkut tulivat monille suurena yllätyksenä, sillä joukkue oli mukana kaikissa kilpailuissa. Saksalaismedian mukaan Nagelsmann oli kuitenkin menettänyt pukukopin ja seurajohdon luottamuksen.

Bayernin entinen puheenjohtaja ja nykyinen seurajohdon jäsen Uli Hoeneß kertoi lehdistölle Nagelsmannin lähteneen lomalle Bayer Leverkusenille kärsityn tappion jälkeen.

Maajoukkuetauko pyörähti tuolloin käyntiin. Hoeneß antoi ymmärtää, että jos Nagelsmann olisi jäänyt Müncheniin, voisi hän mahdollisesti edelleen valmentaa Bayernia.

– Nagelsmannin ei olisi pitänyt mennä lomalle hiihtämään Leverkusen-tappion jälkeen. Jos hän olisi jäänyt Müncheniin, olisimme voineet tavata toisemme ja puhua joko maanantaina tai tiistaina. Ja kuka tietää, mitä olisikaan voinut tapahtua, Hoeneß totesi.

Lähde: AS