Chelsea tiedotti aiemmin tällä viikolla tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen Frank Lampardin kanssa.

Chelsea etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa ensi kaudelle ja Lampard toimii siten kevätkauden ajan joukkueen väliaikaisvalmentajana.

Kesken kuluvan kauden Evertonista potkut saanut Lampard on tehnyt vuosien mittaan myös kommentaattorin töitä englantilaismediassa. Lampard on kommentoinut muun muassa Mestarien liigan otteluita ympäri Eurooppaa.

BT Sportin kommentaattori Darren Fletcher paljasti, että Lampardin piti kommentoida Real Madridin ja Chelsean välistä Mestarien liigan puolivälieräottelua ensi viikolla Madridissa. Toisin kävi.

– Lampardin piti olla meidän kanssa Madridissa kommentoimassa sitä ottelua. Hän lähetti minulle viestin ja sanoi olettaneensa tekevänsä kommentaattorin töitä kanssani ja nyt hän onkin kentän laidalla.

– Voitte vain kuvitella, mitä hän ajattelee tällä hetkellä. Hänen piti aluksi olla siellä tekemässä tv-töitä ja nyt hän onkin valitsemassa joukkuetta ja taktiikoita, sekä motivoimassa joukkuetta Mestarien liigan hallitsevaa mestaria vastaan.