Sensaatioseura Wrexhamin omistajakaksikko, Hollywood-näyttelijät Ryan Reynolds ja Rob McElhenney yrittävät houkutella Walesin entistä ykköstähteä Gareth Balea ensi kaudeksi joukkueeseensa.

Walesin kaikkien aikojen maalintekijä Bale, 33, lopetti uransa tammikuussa edustettuaan kotimaataan Qatarin MM-kisoissa.

Balen ura oli viimeisinä pelivuosina laskussa, mutta aiemmin hän kuului kiistatta maailman parhaiden pelaajien joukkoon. Kesällä 2013 hän siirtyi 101 miljoonalla eurolla Real Madridiin, jossa hän voitti 15 pokaalia, mukaan lukien viisi Mestarien liigan mestaruuspyttyä.

Reynolds ja McElhenney ostivat Wrexhamin toissa vuonna ja lähtivät rakentamaan walesilaisseurasta ilmiötä niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Peleissä ahkerasti käyvä kaksikko on tuonut Wrexhamille merkittävää kansainvälistä näkyvyyttä. Seurasta tehdään suosittua dokumenttisarjaa ja ensi kesäksi Wrexhamille on sovittu Yhdysvaltoihin näytösottelu Manchester Unitedia vastaan.

Kentällä Wrexhamin menestystarinaan kirjoitettiin viime viikolla uusi luku, kun joukkue varmisti Kansallisliigan mestaruuden ja siten nousun Englannin neljänneksi korkeimmalle sarjaportaalle.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Ryan Reynolds

@VancityReynolds
Rob and I kinda blacked out during this moment, but somehow we’ll never forget it.

🎥: Paul Rudd

cc: @wrexham_afc - @RMcElhenney

Bale lähetti McElhenneylle ja Wrexhamille onnittelut sosiaalisessa mediassa, ja omistajakaksikko aloitti julkisen kosiskelunsa.

– Hei Gareth Bale, mennään pelaamaan golfia, jossa en todellakaan vietä neljää tuntia yrittäessäni vakuuttaa sinua vetäytymään eläkkeeltä viimeisen maagisen kauden ajaksi, kirjoitti McElhenney.

– Riippuu kentästä, vastasi Bale ja merkitsi Britannian avointen järjestäjätahon julkaisuunsa.

– Ajelen Robin selkään ammattilaistason golfkentän, jos annat Wrexhamille yhden kauden, vastasi Reynolds.

Balen entinen maajoukkuekaveri Hal Robson-Kanu on jo tarjoutunut palaamaan eläkkeeltä siirtyäkseen ilmaiseksi Wrexhamiin ensi kaudeksi. Robson-Kanu, 33, lupasi, että hänen palkkansa voitaisiin maksaa kannattajien valitsemalle hyväntekeväisyysjärjestölle.

Ryan Reynolds

@VancityReynolds

Gareth Bale

@GarethBale11
Depends what course ⛳️@RandA

Rob McElhenney

@RMcElhenney
Hey @GarethBale11 let’s play golf, where I totally won’t spend 4 hours trying to convince you to un-retire for one last magical season 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 ❤️
I will shave a professional-grade golf course into Rob’s back if you’ll give Wrexham a season. ⛳️