Olympiakos vahvisti kesällä joukkuettaan useilla nimekkäillä, mutta samalla hyvin kokeneilla pelaajilla.

Muun muassa James Rodríguez, Marcelo ja Sime Vrsaljko siirtyivät seuraan vapaina agentteina.

Olympiakosin kausi on ollut kuitenkin melkoinen pettymys. Viime kaudella ylivoimaisesti Kreikan pääsarjamestaruuden voittanut Olympiakos on sarjassa vasta kolmantena. Lisäksi sen matka Eurooppa-liigassa päättyi lohkovaiheeseen, joka sujui suorastaan surkeasti. Kuudesta lohko-ottelusta tuloksena oli kaksi tasapeliä, neljä tappiota ja lohkon viimeinen sija.

Marcelo jätti Olympiakosin helmikuussa. Vrsaljko sen sijaan poistui Olympiakosista jo marraskuussa ja lopetti uransa.

Torstaina Olympiakos vahvisti purkaneensa James Rodríguezin sopimuksen. James lukeutui Olympiakosin luottopelaajiin läpi kauden. Osapuolet pääsivät yhteisymmärrykseen sopimuksen purkamisesta. Espanjalaismedian mukaan sopimus purettiin Jamesin aloitteesta.

James ehti pelata kreikkalaisseurassa 23 ottelua, joissa syntyi viisi maalia ja kuusi maalisyöttöä.

Olympiacos FC

@olympiacosfc
OLYMPIACOS FC and @jamesdrodriguez have decided to terminate their cooperation. James will always be part of our club and a member of the "red-and-white" family. We want to thank him for his service and we wish him every success in the future. #Olympiacos #James #JR10 #ThankYou