Keylor Navas siirtyi tammikuussa PSG:stä kevätkaudeksi lainalle Valioliigaan Nottingham Forestin riveihin.

Navas on napannut ykkösvahdin paikan itselleen Nottingham Forestissa.

Sarjanousijan kausi on ollut vaikea ja se on parhaillaan putoamisviivan alapuolella, vaikka seura käytti viime kesänä suorastaan valtavia summia uusiin pelaajiin.

Navasin ei ole määrä jäädä seuraan ensi kaudeksi. Canal Plus haastatteli konkarimaalivahtia, joka otti kantaa muun muassa tulevaisuuteensa PSG:ssä.

– Minulla on vielä ensi kausi sopimusta jäljellä PSG:n kanssa. Jos minun on palattava sinne ja pelattava, koen kykeneväni voittamaan Mestarien liigan PSG:n kanssa. En tykännyt tilanteestani Pariisissa. Halusin tuntea joukkueen haluavan minut. Tunsin olevani koko ajan pelikunnossa.

Navas jäi syyskaudella täysin olemattomalle vastuulle PSG:ssä. Gianluigi Donnarumma nappasi ykköstorjujan roolin itselleen, vaikka vielä viime kaudella Navas sai Donnarummaa enemmän peliaikaa Pariisissa.

– PSG:ssä kukaan ei voi syyttää minua siitä, että olisin luonut ongelmia, harjoitellut huonosti tai tehnyt heikosti töitä. Päinvastoin. Halusin harjoitella entistä enemmän ja osoittaa voivani pelata. Ikävä kyllä en saanut mahdollisuutta siihen. Koen pystyväni pelaamaan missä tahansa seurassa. Katsotaan, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Kun lainasopimukseni täällä päättyy, haluaisin tietää, mitä PSG ajattelee. Sitten voimme tehdä päätöksiä.