Manchester Unitedin maalivahtitilanne puhuttaa.

Ykkösvahti David De Gean sopimus seuran kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Osapuolet eivät ole toistaiseksi päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta. Manchester United on valmis tarjoamaan De Gealle jatkosopimusta valtavan palkanalennuksen kera. De Gea ei ole toistaiseksi näyttänyt vihreää valoa tarjoukselle.

Kroatialaisen Sportske Novostin mukaan Manchester United harkitsee aktivoivansa Dominik Livakovićin sopimuksessa olevan kymmenen miljoonan euron ulosostopykälän. Maalivahti edustaa Dinamo Zagrebia.

Vajaan kahdeksan vuoden ajan Dinamo Zagrebissa pelannut Livaković on Kroatian A-maajoukkueen ykkösmaalivahti. Urallaan 43 A-maaottelua pelannut Livaković pelasi Qatarissa upeat MM-kisat ja oli yksi turnauksen parhaista maalivahdeista.

Viisinkertaisen Kroatian mestarin tulevaisuudesta on puhuttu pitkään. Muun muassa Bayern München oli Livakovićin kintereillä joulu-tammikuussa, kun se etsi korvaajaa loukkaantuneelle Manuel Neuerille.