Norwich vahvisti keskiviikkona ison uutisen, kun se kertoi, että Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki jättää seuran ensi kesänä.

Pukin, 33, ja Norwichin sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, ja samalla päättyy hänen viiden vuoden tarinansa Kanarialintujen riveissä.

Suomen maajoukkuehyökkääjä on pelannut Norwichissa 204 ottelua iskien niissä yhteensä 88 osumaa. Norwichin kaikkien aikojen maalitilastossa Pukki on neljäntenä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Joe Dean

@joedean97
“An absolute pleasure for anyone to coach” - David Wagner on Teemu Pukki after it was announced the Finn would be leaving at the end of the season 🐐💛💚#ncfc

Norwichin päävalmentaja David Wagner sanoi lehdistötilaisuudessaan, että seura kertoi Pukin lähdöstä hyvissä ajoin, jotta kannattajat saisivat kunnon mahdollisuuden hyvästellä suomalaisen suosikkinsa.

– Hän on loistava pelaaja ja maalintekijä. Hän on luonut ja luo yhä perintöään täällä. Minulle on ollut ilo työskennellä hänen kanssaan – hän on niin hyvä hahmo pukukopissa ja kentällä.

– On uskomatonta tehdä jatkuvasti niin paljon maaleja niin pitkään. Tärkeämpää kuin arvioida häntä pelaajana on se, että pukuhuoneessa on hänen kaltaisensa henkilö, joka on rauhallinen, älykäs ja tuntee jalkapallon.

– Yksi syy, miksi halusimme ilmoittaa siitä (Pukin lähdöstä), oli antaa kannattajille mahdollisuus osoittaa kunnioitusta Teemulle ja antaa hänen nauttia viimeisistä peleistä kotona ja vieraissa.