Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki jättää englantilaisen Norwichin ensi kesänä, kun hänen sopimuksensa seurassa päättyy.

Pukki, 33, siirtyi Norwichiin ilmaiseksi kesällä 2018 tanskalaisesta Brøndbystä. Hän on ollut auttamassa Norwichia kahdesti Valioliigaan ja pelannut seurassa 204 ottelua iskien niissä yhteensä 88 osumaa. Kanarialintujen kaikkien aikojen maalitilastossa Pukki on neljäntenä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
The club can confirm that striker Teemu Pukki will depart at the end of the current campaign.

Read more ⬇️

#NCFC

– Tämä ei ole ollut helppo päätös, koska Norwich City merkitsee minulle niin paljon ja on tehnyt eteeni niin paljon, kommentoi Pukki seuran sivuilla.

– Olen rakastanut aikaani tässä hienossa seurassa, mutta kun otetaan huomioon, missä vaiheessa olen urallani, ja tiedän, että minulla on vielä muutama vuosi jäljellä, haluan saada uuden kokemuksen.

– Nämä viisi vuotta ovat luultavasti olleet urani parhaat, sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. En usko, että kukaan olisi uskonut, että kaikki menisi niin hyvin kuin se on mennyt. Tällä seuralla ja kaupungilla tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni.

– Teemu on tehnyt niin paljon Norwichin eteen viitenä vuotenaan täällä, ja on aina surullista, kun seuralegenda päättää lähteä, kommentoi Norwichin urheilutoimenjohtaja Stuart Webber.

– Olemme ylpeitä kaikesta, mitä hän on saavuttanut. Hänellä on ollut uskomattomat viisi vuotta täällä ja hän on tehnyt käsittämättömän määrä maaleja. Hän on ollut osa joitain suurimpia hetkiämme ja hänet tullaan oikeutetusti muistamaan seuralegendana pitkään.