Christophe Galtier saapui PSG:n peräsimeen viime kesänä.

PSG:n kausi on ollut vaikea. Seura johtaa Ranskan pääsarjaa kuuden pisteen erolla Lensiin ja Marseilleen, mutta on jo pudonnut Mestarien liigasta ja Ranskan cupista. Molemmissa turnauksissa tie nousi pystyyn neljännesvälierävaiheessa.

Galtierin odotetaan poistuvan PSG:stä kuluvan kauden jälkeen, vaikka luotsin sopimus seuran kanssa kattaa vielä ensi kauden.

RMC:n saamien tietojen mukaan useat PSG:n avainpelaajat ovat pettyneitä Galtieriin.

Pelaajat kyseenalaistavat Galtierin aseman joukkueen päävalmentajana. Nimeltä mainitsemattomat, mutta lähteen mukaan suuren roolin pelaajat eivät ole muun muassa mielissään valmentajan harjoitusmetodeista. Myös Galtierin valitsemat avauskokoonpanot ovat herättäneet kummastusta joukkueen sisällä.

PSG:n on kerrottu olevan muun muassa Zinédine Zidanen ja José Mourinhon kintereillä.