Mestarien liigan puolivälierät potkaistaan käyntiin ensi viikolla. 

AC Milan kohtaa Napolin puolivälierissä. Otteluparin avausosa pelataan keskiviikkona Milanossa ja jälkimmäinen osa 18. huhtikuuta Napolissa.

Napolia on pidetty varsin suurena ennakkosuosikkina, sillä se on pelannut suorastaan uskomattoman kauden Serie A:ssa. Napoli johtaa Serie A:ta 16 pisteen erolla Lazioon ja varmistanee mestaruutensa vielä huhtikuun aikana. AC Milan kuitenkin voitti Napolin viime viikolla tyylipuhtaasti 4-0. Se saattoi muuttaa ennakkoasetelmia.

AC Milanin tekninen johtaja Paolo Maldini käväisi La Repubblican haastattelussa ja otti kantaa joukkueensa mahdollisuuksiin Mestarien liigassa.

– Siitä ei tule helppoa, mutta mielestäni seuran historia antaa meille mahdollisuuden uskoa siihen. Se on tapahtunut aiemminkin. Kun saavut maalis-huhtikuulle ja pelaat Mestarien liigan pudotuspeleissä, voit kääntää kauden uskomattomaksi.

Maldini muistutti eräästä ongelmasta – nimittäin Carlo Ancelottin Real Madridista. Maldini ja Ancelotti hävisivät Istanbulissa pelatun Mestarien liigan finaalin Liverpoolille keväällä 2005, vaikka AC Milan johti finaalia tauolla 3-0. Tämän kauden finaali pelataan niin ikään Istanbulissa.

– Tiedättekö, mikä on ongelmamme Mestarien liigassa? Carlo Ancelottilla on selvittämättömiä asioita Istanbulissa. Välittömästi arvonnan jälkeen hän soitti minulle ja sanoi, että nähdään Istanbulissa, Maldini viittasi finaaliin.