Gareth Bale tiedotti alkuvuodesta lopettaneensa pelaajauransa.

33-vuotiaana uransa lopettaneen Balen viimeiseksi seuraksi jäi MLS-seura Los Angeles FC. Bale pelasi vielä marras-joulukuussa Walesin kanssa Qatarin MM-lopputurnauksessa. Walesin turnaus päättyi jo lohkovaiheeseen.

Walesilainen jalkapalloseura Wrexham nousi ensi kaudeksi Englannin neljänneksi korkeimmalle sarjatasolle.

Hollywood-näyttelijät Ryan Reynolds ja Rob McElhenney omistavat Wrexhamin. Kaksikko yritti hiljattain houkutella Balea takaisin pelikentille. Bale on sittemmin vastannut julkisuudessa, ettei ole suunnitellut palaavansa jalkapalloilijaksi.

Balen agenttina vuosikaudet työskennellyt Jonathan Barnett kumosi Wrexham-huhut Sky Sportsin haastattelussa.

– Bale on otettu saamistaan tarjouksista, mutta ne ovat olleet lähinnä ironisia. Bale elää loistavaa elämää tällä hetkellä ja täysin ansaitusti. Bale on historian paras brittipelaaja. Kukaan ei ole puhunut kanssani, mutta voi olla, että he ovat puhuneet suoraan Garethille. Gareth ei kuitenkaan halua pelata enää jalkapalloa. Hän pelasi hienon uran, mutta nyt hän elää upeaa elämää. Bale on perheensä kanssa ja juuri sitä hän haluaakin.

LUE MYÖS