Bayern München etsii ensi kaudeksi uutta kärkeä.

Bayernin on määrä hankkia joukkueeseensa avauskokoonpanon hyökkääjä. Bayern ei hankkinut viime kesänä suoraa korvaajaa Barcelonaan siirtyneelle Robert Lewandowskille.

Bayernin toimitusjohtaja Oliver Kahn käväisi Sport Bildin haastattelussa ja otti kantaa hyökkääjän hankkimiseen.

– Mietimme parhaillaan hyökkääjäkysymystä, mutta emme voi unohtaa, että joukkueemme on tehnyt tällä kaudella 83 maalia Bundesliigassa, eli kaikista eniten. Se osoittaa sen, että nykyinen joukkueemme kykenee tekemään paljon maaleja.

Bayern oli tiettävästi aiemmin tänä vuonna aktiivisesti Napolin Victor Osimhenin kintereillä. Napoli ilmoitti kuitenkin asettaneensa tähdelleen peräti 150 miljoonan euron hintalapun. Bayern ei ole suostuvainen maksamaan niin paljon uudesta hyökkääjästä ja siirsi katseensa muihin vaihtoehtoihin.

– Tuollaisista summista puhuttaessa on kysyttävä, onko pelaaja sen arvoinen? Se olisi tietenkin valtava riski, Kahn totesi.

Kahnin mukaan Bayern oli vuosi sitten toden teolla Erling Haalandin kintereillä. Kahn kertoi Bayernin tarjonneen niin paljon palkkaa kuin pystyi, mutta se ei lopulta riittänyt. Haaland siirtyi viime kesänä Borussia Dortmundista Manchester Cityyn.

– Teimme kaiken mahdollisen saadaksemme Haalandin ja saavuimme taloudellisiin rajoihimme. Lopulta meidän oli tehtävä päätös. Halusimmeko rikkoa palkkarakenteemme? Emme olleet valmiita siihen. Se ei olisi ollut Bayernin kaltainen ratkaisu.

LUE MYÖS