Diogo Tomas on löytänyt paikkansa Norjan pääsarjassa Odds BK:n miehistössä. Huuhkajien puolustaja on noussut uudessa seurassaaan nopeasti kannattajien suosioon.

Tomas, 25, sai mahdollisuuden avauksessa Sondre Solholm Johansenin loukkaannuttua toisella sarjakierroksella. Suomalaisen noustua kokoonpanoon Odd on pitänyt kolmessa peräkkäisessä ottelussa maalinsa puhtaana Brannia, Sarpsborgia ja Rosenborgia vastaan.

– Kannattajat ovat vastaanottaneet minut hyvin saapumisestani lähtien. Minä olen puolustaja, joka pelaa tunteella kentällä. Kannattajien kuuleminen ja hetkessä eläminen on itselleni tärkeää, Tomas kuvaili Eurosportille suhdettaan uusiin kannattajiinsa.

Tomasilla on toistaiseksi kolme ottelua Suomen A-maajoukkueessa. Puolustaja on pelannut aiemmin Veikkausliigaa KuPS:in ja Ilveksen riveissä.

Oddin päävalmentaja Pål Arne Johansen on ollut vaikuttunut Tomasin nopeasta sopeutumisesta joukkueeseen.

– Olen hyvin vaikuttunut siitä, kuinka hän on ottanut paikkansa Suomen liigaa hieman korkeammalla tasolla. Se kuinka hän on sopeutunut sarjaan, kertoo hänestä paljon pelaajana ja ihmisenä, Johansen kehui Tomasin sisääntuloa Discoverylle.

– Hän on ilmiömäinen viemään peliä eteenpäin ja häneltä löytyy stoalaista rauhallisuutta Suomen syvistä metsistä. Hän tarvitsee sitä, kun tuulet puhaltavat hänen ympärillään. Hän on vaikuttava pelaaja ja uskon meidän saavan hänestä paljon irti kauden edetessä.

LUE MYÖS!