Joel Pohjanpalon, Jesse Jorosen ja Niki Mäenpään edustaman Venezian nousujohteisen kauden loppu oli tietyllä tapaa antiklimaattinen. Joukkue taipui Serie B:n nousukarsintojen yksiosaisessa esikarsinnassa Cagliarille 1–2 lauantaina. Kotonaan pelannut Cagliari teki maalinsa ensimmäisen 20 minuutin sisällä.

Cagliari etenee välieräkierrokselle Parmaa vastaan. Pohjanpalo ja Joronen saivat ottelusta tilastoihinsa täydet ysikymppiset. Pohjanpalo onnistui tarjoilemaan yhden puolittaisen paikan läpiajoon (Ks. upotus kohdassa 1.48).

Pohjanpalon nykyinen sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta. Sikäli hän on urallaan hyvässä tilanteessa, että alaspäin ei tarvitse katsella. Mainioon kevätvireeseen äitynyt Pohjanpalo tuli 19 osumallaan toiseksi Italian kakkosliigan maalipörssissä. Vanhan koulukunnan maalihaina pidetty helsinkiläinen syötti myös seitsemän maalia, sarjan neljänneksi eniten.