Marco Verratti harkitsee lähtöä PSG:stä. L’Equipe uutisoi Italian maajoukkuepelaajan olevan tyytymätön pariisilaisseuran pukukopin henkeen ja auktoriteettien puuttumiseen.

L’Equipe uutisoi Verrattin ikävöivän aikoja, kun pukukopissa oli Zlatan Ibrahimovicin kaltaisia auktoriteetteja. Italialainen näki myös Lionel Messin kahden viikon mittaisen hyllytyksen liian ankarana rangaistuksena.

PSG on ollut puolestaan tyytymätön Verrattin esityksiin MM-tauon jälkeen.

L’Equipen mukaan Verratti ei enää nauti PSG:ssä pelaamisesta ja on kysynyt johtoportaalta heidän reaktiotaan mahdolliseen siirtoon.

Verratti on herättänyt kiinnostusta Saudi-Arabiassa ja Yhdysvalloissa Inter Miamissa. Kumpikaaan vaihtoehto ei herätä keskikenttäpelaajassa mielenkiintoa.

Paluu Italiaan on Verrattille myös seurojen taloustilanteiden myötä epätodennäköinen vaihtoehto. L’Equipe mainitsee entisen valmentajan Carlo Ancelottin alaisuudessa pelaamisen Real Madridissa mahdolliseksi ratkaisuksi.

Verratti, 30, viettää 11 kauttaan Pariisissa. Keskikenttäpelaaja on nykyisestä joukkueesta pisimpään seuraa edustanut pelaaja.

Verratti solmi myös tällä kaudella kesään 2026 saakka ulottuvan jatkosopimuksen.

LUE MYÖS!