Fernando Torres ja Alvaro Arbeloa olivat aikoinaan joukkuekavereita niin Espanjan maajoukkueessa kuin Valioliigan huippuseura Liverpoolissa.

Valmentajiksi ryhtyneiden pelaajaikonien jälleennäkeminen kentän laidalla sai kuitenkin odottamattoman käänteen, kun espanjalaiskaksikko otti tulisesti yhteen Real Madridin ja Atlético Madridin U19-joukkueiden välisessä derbyssä sunnuntaina.

Muun muassa maailmanmestaruuden ja Mestarien liigan peliurallaan voittanut Torres tönäisi Arbeloaa, jonka jälkeen hänen kerrotaan sanoneen tälle: ”Räjäytän pääsi irti”.

Tähän Real Madridin entinen puolustaja vastasi sanomalla: ”Aloita heti kun haluat”.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Relevo

@relevo
El derbi más caliente entre Arbeloa y Torres, que acabaron encarándose.

📌 El entrenador rojiblanco acabó expulsado tras una tangana entre ambos equipos en un duelo que acabó con nueve amarillas.

📹 @Jorgebergan99
➕ℹ bit.ly/3Bq8BnH

Kun joukkueiden muutkin valmentajat ja pelaajat liittyivät väittelyyn, näytettiin Arbeloalle keltaista korttia, kun taas Torres lensi suoralla punaisella katsomon puolelle.

Kyseinen ottelu päättyi jatkoajan jälkeen 2–2-tasapeliin, mikä tarkoitti yhteismaaleissa 4–2-voittoa Real Madridille. Arbeloan joukkue eteni täten nuorten Champions Cupin välieriin Atléticon karsiutuessa pois.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

EuroFoot

@eurofootcom
🇪🇸😯 Firey game as Arbeloa's Real Madrid faced Fernando Torres' Atléti side in a youth match!

Torres was red carded for saying 'i'll blow your head off' to Arbeloa during the match.

Torres, 39, on toiminut lähes kahden vuoden ajan Atlético Madridin alle 19-vuotiaiden joukkueen valmentajana.

Torresia vuoden vanhempi Arbeloa toimii samassa asemassa kilpailija Real Madridissa, mutta on sen sijaan rakentanut tiensä ylös U14-tasolta alkaen.