Ángel Di Marían on määrä poistua Juventuksesta kuluvan kauden jälkeen.

Di Marían sopimus Juventuksen kanssa päättyy kuukauden päästä. Italialaismedian mukaan osapuolten väliset jatkosopimusneuvottelut ovat kariutuneet lopullisesti.

Viime kesänä yksivuotisen sopimuksen Juventuksen kanssa allekirjoittaneen Di Marían ykkösvaihtoehto on jäädä pelaamaan Euroopan huippusarjoihin.

Relevon saamien tietojen mukaan konkari on herättänyt kiinnostusta useissa seuroissa. Relevo kertoo Barcelonan, Fenerbahçen ja Benfican ottaneen yhteyttä Di Marían edustajiin tiedustellakseen pelaajan tilannetta.

Barcelona ja Benfica eivät ole suinkaan ensimmäistä kertaa 35-vuotiaan laitahyökkääjän kintereillä. Barcelona halusi hankkia hänet muutama vuosi sitten PSG:stä, mutta siirto ei mennyt lopulta maaliin.

Benfica halusi Di Marían viime kesänä, kun hän oli saatavilla vapaana agenttina poistuessaan PSG:stä. Portugalin suurseura on Di Maríalle tuttu ympäristö. Di María pelasi Benficassa vuodet 2007-10 ennen siirtoaan Real Madridiin.

Di Marían kuluva kausi on ollut rikkonainen. Di María on kärsinyt loukkaantumisista, mutta on silti onnistunut tekemään kahdeksan maalia ja antamaan seitsemän maalisyöttöä.