Teemu Pukki liikuttui saamastaan vastaanotosta jätettyään jäähyväisensä Norwichille. Kanarialintujen suomalaislegenda pelasi viimeisen ottelunsa kotiyleisön edessä Mestaruussarjan päätöskierroksen 0-1-tappiossa Blackpoolia vastaan.

Norwich vahvisti Pukin, 33, lähdön huhtikuussa. Suomalaishyökkääjä vietti Englannissa uransa parhaat viisi vuotta.

Pukki nosti omiksi huippuhetkikseen kaksi sarjanousua Valioliigaan.

– Tämä oli tunteikas päivä ja halusin niin paljon tehdä maalin tänään. Nyt ei kuitenkaan ollut sen aika, Pukki kertoi tunnelmiaan ottelun jälkeen Canaries TV:lle.

– Oli hienoa saada sellaiset jäähyväiset kannattajilta ja joukkuetovereilta. Se oli vaikeinta jättää kenttä viimeistä kertaa. Itkin hieman, mutta tiesin tämän tulevan tapahtumaan.

– Tulen muistamaan kaksi nousuamme ja mahdollisuuteni pelata Valioliigassa ikuisesti. Pelasin viimeiset viisi vuotta Norwichissa parasta jalkapalloani.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
🐐 Teemu Pukki spoke to Canaries TV, following his final game as a Norwich City player ⬇️

#NCFC

Arvon mukaiset jäähyväiset

Norwichin päävalmentaja David Wagner uskoo Pukin saaneen Carrow Roadilta ansaitsemansa viimeisen tanssin.

– Se oli minun mielestäni juuri sellainen jäähyväisottelu, jonka hän ansaitsi, Wagner kommentoi ottelun jälkeen.

– Hän sai hienon vastaanoton ennen ottelun alkua, sen aikana ja myös sen jälkeen. Tämä oli hänelle hyvin tunteikas päivä. Se oli sitä meille kaikille.

Wagner oli harmissaan, ettei Pukki päässyt tekemään viimeistä maaliaan Norwichille jäähyväisissään.

– Hän ei pystynyt valitettavasti viimeistelemään niistä paikoistaan. Sitä pystyi huomaamaan, että muut pelaajat halusivat hänen tekevän sen maalin. Joskus me etsimme häntä boksissa, vaikka olisimme voineet olla itsekkäämpiäkin.

LUE MYÖS!