Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Kylian Mbappé sanoo, että Ranskan presidentillä Emmanuel Macronilla ei ole vaikutusta siihen, missä hänen uransa jatkuu.

Mbappé, 24, on ilmoittanut kirjeellä PSG:lle, että hän ei aio uusia nykyistä sopimustaan, joka päättyy kesällä 2024. Ranskalaistaituri on julkisuudessa selventänyt, että hän ei ole pyytänyt PSG:tä myymään häntä Real Madridiin.

Kun Mbappé oli viimeksi siirtohuhujen kohteena, Macron anoi häntä jäämään PSG:hen ja jatkamaan pelaamista Ranskan pääsarjassa.

Ranskalaismedian mukaan Macron sanoi tällä viikolla, että hän yrittää jälleen saada Mbappén jäämään. PSG:n tähtihyökkääjältä kysyttiin presidentin kommenteista maajoukkueen lehdistötilaisuudessa. Mbappé sanoi, että hän aikoo jatkaa Pariisissa ensi kaudella.

– Mitä vaikutusvaltaa presidentillä on uraani tänään, vuonna 2023? Ei mitään. Hän haluaa minun pysyvän Pariisissa, ja tavoitteeni on pysyä siellä. Olemme samalla aaltopituudella, sanoi Mbappé Sky Sportsin mukaan.

– Aionko jättää PSG:n? Olen jo vastannut, olen sanonut, että tavoitteeni on jäädä PSG:hen, se on ainoa vaihtoehtoni tällä hetkellä. Olen valmis palaamaan, kun pre season jatkuu.

– En ajatellut, että kirje tappaisi ketään tai että olisin loukannut ketään.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 Kylian Mbappé: “Macron will have no impact on my future. He hopes for me to stay at PSG and I want to stay, so… we’re on the same page”.

Linkki twiittiin.